W dniu 07.09 na słupskim stadionie odbyły się Lekkoatletyczne Nadzieje Olimpijskie. Naszą szkołę reprezentowało 12 osób. Wybitne wyniki osiągnęli Igor Gołaszewski skok w dal 2 m, bieg na dystansie 60 m - 2 m, oraz Amelka Kaniowska skok wzwyż 1 m. Wszyscy uczestnicy zostali nagrodzeni medalami oraz prezentami z niespodzianką.
Szanowni Rodzice!
Rusza program „Gorący posiłek w szkole i domu”. Zgodnie z jego założeniami Państwa dzieci mają możliwość skorzystania z jednego gorącego posiłku w ciągu dnia na terenie szkoły.
Uwaga! Korzystanie z oferty jest dobrowolne i odpłatne.
Tym posiłkiem będzie zupa z wkładką, a rodzic poniesie tylko koszt „wsadu do kotła” w kwocie: 4,90 zł (słownie: cztery złote i czterdzieści groszy).
Szczegółowe zasady korzystania z programu znajdują się w Regulaminie korzystania ze stołówki szkolnej
w Szkole Podstawowej nr 3 im. Janusza Korczaka w Słupsku zamieszczonym na stronie szkoły.
Podstawą korzystania z posiłków przez ucznia w stołówce jest złożenie przez jego rodziców/opiekunów prawnych deklaracji korzystania z posiłków w postaci Oświadczenia rodzica, którego wzór stanowi załącznik nr 1 do Regulaminu. Rodzic będzie mógł zrezygnować z posiłku, składając Oświadczenie rodzica o rezygnacji z posiłku, którego wzór stanowi załącznik nr 2 do Regulaminu.
Powstanie zaległości w dokonywaniu opłat przez rodziców ucznia / opiekunów prawnych za conajmniej 1 okres rozliczeniowy (1 miesiąc) skutkować będzie, bez odrębnego wezwania, brakiem wydawania posiłków uczniowi do czasu ich uregulowania.
Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem korzystania ze stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 im. Janusza Korczaka w Słupsku.
Z wyrazami szacunku
Marzena Wolska – dyrektor szkoły
* REGULAMIN KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ więcej
* Zarządzenie z dnia 01.09.2024 r. w sprawie wprowadzenia zmian do Regulaminu korzystania ze stołówki szkolnej w SP 3 więcej
* OŚWIADCZENIE RODZICA więcej
* OŚWIADCZENIE RODZICA O REZYGNACJI Z POSIŁKU więcej
Zapraszamy na wirtualny spacer po naszej szkole.
VI MIĘDZYNARODOWY KONKURS
|
|